Bönor och mynta

Varför är minnet så dåligt? I våras satte jag bönor, visserligen av olika slag runt ställningen i grönsakslandet, men nu kommer jag inte ihåg var jag satte vilka? Nu är det ett sammelsurium av klättrande bönor. Inte gjorde jag ställningen tillräckligt hög heller. Hade jag gjort det hade jag i och för sig inte nått upp till toppen heller. En nackdel med odlingslådor.
Vaxbönor har det blivit några, men inte alls i den mängd jag brukar få på de lågväxande. Jag har satt någon sort till, men minns som sagt inte vad och det har inte blivit några baljor än. Sockerärtorna ser ut som de drabbats av någon sorts mjöldagg. Ingen kul grönsakssäsong! Idag ska jag iaf skörda lök.

Dagens blomma – Krusmynta. Köpte en planta på Ceasars trädgård i sommar, har inte använt den speciellt mer än att knipsa blad och dofta. Någon som har något gott tips? Te ska vara gott, får väl testa.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.