Limträbalkar

Nu har det hänt lite. Snickarna har varit här och satt limträbalkarna på plats. Inte helt lätt för dem eftersom jag inte haft koll på läget när jag ritade bygget. Det fattades liksom lite att skruva i! Men med proffsiga och hårt tänkande snickare så löste det sig.

Nu ska det muras igen runt limträbalkarna och på gavlarna. Jag ska mura det sista på tegelväggen, och har fått instruktioner av mäster om hur det ska gå till. Inte helt lätt eftersom jag inte kan spänna snöret och gå efter, men det ska nog gå bra. Sedan kan snickarna komma tillbaka och montera taket!

Mannen ska fräsa ur för vp-rör och eldosor enligt elektrikerns instruktioner. Dörren ska det fixas karm till så den kan sättas på plats. Sedan kan det putsas! Många små detaljer som ska falla på plats och mycket återstår.

Norrfönstren har nu fått glas i alla rutor och det ser ut som de är glaslösa jämfört med de gamla repiga och smutsiga glasen. Lite svart färg på dem så är det också klart.

dsc_0126

dsc_0109

dsc_0112

2 reaktioner på ”Limträbalkar”

  1. Det blir riktigt vackert. En juvel i trädgården.
    Alla växterna vi fick av er har tagit sig utom fikonet och kaprifolen. Tack för detta bidrag till vår vall mot ån. :o)

  2. Tack, tycker jag också, vill att det ska bli klart NU. Tror att ditt tålamod är för litet med fikonet och kaprifolen, men jag fixar det åt dej.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.