Männen bakom orangeriet

Inte ofta jag har med människor på bilder i bloggen. Men kan inte låta bli att presentera mina eminenta murare. Pappa och Erik! Igår kom Erik och styrde upp hur höjderna ligger till, och vi fick närapå godkänt, någon cm från lägsta till högsta hörnet. Vi diskuterade också lite tegelvägg och Erik har en hel del idéer kring denna. Några har jag grunnat lite till på så vi får se framöver hur det ter sig. Jag har också fått en lösning på hur jag ska få bredare ”fönsterbrädor” vi de stora järnfönstren.

Nästa steg är möte med snickarna om hur sista skiften ska utföras så det blir bra med balkarna som taket ska ligga på. Sedan blir det till att gjuta välvda balkar och slutföra norrväggen.

Lavendeln är fantastisk i år. Förra året klippte jag den så hårt att den knappt blommade. Fikonet i bakgrunden kommer också att ge en hel del frukt. Gott!

Murarmäster med hantlangare

I våg och rätning

Lavendel och fikon

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.