Murningen fortskrider

Nu har vi balkar på plats över fönster och dörrar på norr och sydsidan. Inväntar snickarna som ska sätta limträbalkarna på plats innan vi fortsätter med gavlarna. Så justnu står det lite still. Vi förbereder lite formar för putsning av valv och i helgen ska jag förhoppningsvis få lära mej att mura tegelväggen på insidan av norrsidan.

I trädgården växer det på och växterna vi köpte förra helgen har repat upp sig. Köper man på rea så är det ju inte alltid de finaste exemplaren. Några bilder, en på Kamelian och en tidigare inhandlad passionsblomma. Jag  har ytterligare en variant samt några sticklingar från Grekland så det skulle väl vara konstigt om inte någon av dem bildar passionsfrukt så småningom. Aloe Veran som är en stickling från en stor i Olofström är en gåva (tack Carina) verkar också trivas. Kommer lägga upp fler bilder på de andra växterna framöver.

Måste också visa vårt senaste djurtillskott. En rejäl snok som har bosatt sig under en sten i närheten av dammen. Kan vara därför sorkarna inte har varit lika många som förra året. Oranger Kanmelia Passionsblomma Aloe VeraSnok

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.