Vart tog våren vägen

Slutet på mars och krokusarna kämpar för att komma igenom snö och is. Det är knappt plusgrader mitt på dagen och det kliar i fingrarna på mej. I helgen var det påsk och jag kunde inte låta bli att klippa ner perenner. Lyckades stilla mej och lät bli det som ligger på marken för det är fortfarande nästan -10 på nätterna.

Lavendeln fick sej en rejäl duvning. Får se om de överlever. De var så risiga och med så tjocka stammar. Jag har alltid varit för feg när det gäller dem, nu får vi se vad som händer.

Syrenerna har fått en upprensning och några grenar på tallarna är bortsågade. Sly bortklippt. Någon svedning av ängen blir det nog inte i år, för de varnar på radion för gräsbränder.

I dammen ligger isen tjock och jag kan inte se om syresättningen funkar, ska bli spännande och se om våra idar lever.

Har också ett tips om du ska anlita en hantverkare på hantverkare.se kan man få gratis offert på olika former av hantverk – bra för den som inte vet vem man ska anlita. Jag har inte själv provat, men har en kund i mitt företag finns med där och lämnar offerter. Han är seriös och tycker att det funkar bra.Lavendeln före kapning.

 

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.